Virtualna pisarna

V zadnjem času si večina podjetij prizadeva kar najbolje optimizirati stroške poslovanja. Pogosto se zgodi, da se podjetja zato odpovejo fizičnim pisarniškim prostorom. Njihova rešitev je virtualna pisarna.

virtualna pisarna

Obstajajo seveda tudi drugi razlogi, da se človek odloči za najem virtualne pisarne. Sodoben podjetniški svet namreč čedalje bolj teži k večji mobilnosti in fleksibilnosti, zato podjetniki svojo dejavnost opravljajo iz različnih lokacij – za svoje delo mnogi potrebujejo le prenosni računalnik in povezavo s svetovnim spletom. A za poslovanje morajo v register vpisati tudi sedež in poslovni naslov podjetja. V tem primeru je vsekakor zanje najboljša rešitev virtualna pisarna.

Vse pozitivne in negativne lastnosti najema virtualne pisarne smo podrobno raziskali v članku: Virtualna pisarna: poslovni naslov je mogoče tudi najeti. Vabljeni k branju.

Z najemom virtualne pisarne boste podjetniki pridobili fizičen naslov, na katerega boste prejemali pošto, dobili boste možnost najema sejnih sob za organizacijo sestankov ter vsa soglasja, potrebna za registracijo dejavnosti na novi lokaciji.

Vas zanima najem virtualne pisarne? Pokličite na 030 641 340 ali pošljite povpraševanje: