Najem sedeža podjetja

najem sedeža podjetja

Najem sedeža podjetja ali rečeno še drugače virtualna pisarna je storitev, ki je namenjena podjetjem in podjetnikom, ki iščejo poslovni naslov. V poštev pride predvsem za podjetnike, ki zaradi različnih razlogov za izvajanje dejavnosti ne želijo navajati domačega naslova, obenem pa ne potrebujejo lastnega poslovnega prostora, bodisi najetega, bodisi kupljenega. Namesto da bi kupili ali najemali poslovni prostor, se zato odločijo zgolj za najem sedeža podjetja, kar je preprostejša in cenovno ugodnejša možnost.

Najem sedeža podjetja je odlična rešitev za podjetnike, ki:

– za delo potrebujejo le računalnik in internet: Vse več je namreč mikro in majhnih podjetij in ti predstavljajo že bistven člen v razvoju ekonomije po svetu. In podjetniki iz tovrstnih podjetij se vse večkrat odločajo, da bodo poslovali kar od doma, saj potrebujejo le računalnik in internet, da lahko opravljajo svojo dejavnost.

– ne želijo, da jih stranke obiskujejo na domačem naslovu: Ločevanje posla in družine je nujno za uspešno usklajevanje obojega. To je precej bolj enostavno, če je poslovni naslov na drugi lokaciji in ne na domačem naslovu, saj poslovna pošta in poslovni obiski ne prihajajo na enako lokacijo.

– potrebujejo soglasje za poslovanje, a ga ne morejo dobiti: Pogosto se podjetniki soočijo s težavami pri pridobivanju soglasij od sosedov za opravljanje dejavnosti na domu, predvsem ko bivajo v bloku ali večstanovanjski zgradbi. V primeru najema sedeža podjetja za to poskrbi najemodajalec sam.

– hočejo navidezno povečati velikost svojega podjetja: Mlada podjetja, ki so jih ustvarili podjetniki iz manjših krajev po Sloveniji, velikokrat ne uživajo tolikšnega ugleda, kot pritiče tistim podjetjem, ki imajo poslovni naslov v velikem mestu. Če najamete sedež v Ljubljani ali Mariboru, si tudi bistveno razširite krog potencialnih strank.

Vas zanima najem sedeža podjetja? Pokličite na 030 641 340 ali pošljite povpraševanje: