achilles-storitve-za-raznovrstna-podjetja

Achilles ponuja storitve za raznovrstna podjetja

Finančna družba Achilles lahko ponudi zelo posrečene storitve za raznovrstna podjetja, ki želijo uspešno poslovati. Finančne storitve pogosto povezujemo s podjetji v težavah, predvsem pri prestrukturiranju ali stečaju recimo potrebujemo dobre rešitve s tega področja. A tudi uspešna in hitrorastoča podjetja pogosto potrebujejo dodatno finančno injekcijo, da se lahko dokončno uveljavijo na konkurenčnem trgu. Pravzaprav je zaloga likvidnih sredstev vedno zelo dobrodošla, saj se vsako podjetje srečuje s stroški in drugimi obveznostmi, ki jih je treba sproti poravnavati. Tako se za zelo koristne izkažejo tudi storitve finančnih strokovnjakov, ki pomagajo pri poslovanju raznovrstnih podjetij.

Kakšnim podjetjem družba Achilles najbolj pomaga?

Seveda pa so finančni instrumenti bolj ali manj prilagojeni določenim profilom podjetij, ki bodo te storitve še posebej dobro izkoristila. Družba Achilles s svojo ponudbo cilja na uspešna podjetja, ki znajo izkoristiti stalno razpoložljiva likvidna sredstva. To so predvsem:

  • Izvozniki, ki potrebujejo denar za širitev na tuje trge in poslovanje s tujimi strankami.
  • Start-up podjetja, ki želijo nemoteno razvijati svojo ponudbo in uspešno slediti začetnim uspehom.
  • Mala in srednje velika podjetja, ki težko dobijo druge vire financiranja in se ne želijo obremenjevati z neugodnimi pogoji pri kreditih.
  • Podjetja v prestrukturiranju, ki pri načrtovanju sprememb potrebujejo ustrezno zalogo finančnih sredstev, na katerih bo bistveno lažje graditi nove poslovne uspehe.

Finančne storitve so sicer v veliki meri prilagodljive in vedno se oblikuje rešitve na podlagi specifičnih potreb podjetja. Achilles nudi faktoring, ki dobro odgovarja na potrebe raznovrstnih podjetij, a prav zgoraj omenjeni profili so med najpogostejšimi strankami.

Achilles faktoring dobro pokriva potrebe sodobnih podjetij

Predvsem je faktoring zelo eleganten finančni instrument, ki ga je možno odlično vključiti v poslovne prakse sodobnih podjetij. Najbolj opazno je to pri uspešnih podjetjih, ki želijo svoje poslovanje financirati z uspešno prodajo. Faktoring pri tem omogoča, da podjetje takoj uporablja sredstva iz svoje prodaje za plačilo dobaviteljev in zaposlenih, za investicije in za druge stroške, pri katerih je nujno pravočasno plačilo.

Dodaten plus je gotovo ta, da ima Achilles zelo prilagodljive storitve, ki v končni fazi od podjetja ne zahtevajo posebne pozornosti ali veliko dela. Gre za odkup nezapadlih terjatev, ki jih zgolj namenimo za odkup, celoten postopek pa je v veliki meri avtomatiziran. Na dolgi rok je faktoring izjemno elegantna rešitev, ki odlično deluje v praktično vsakem sodobnem podjetju.

Brezplačen izračun za Achilles faktoring

Gotovo nas pred končno odločitvijo zanima še to, kakšna bo za faktoring cena. Achilles pri tem priskoči na pomoč z zelo praktičnim izračunom, ki oblikuje okvirno ponudbo za te storitve. Cena je sicer odvisna od različnih dejavnikov, tako da točnih stroškov ne moremo vedno povsem točno predvideti, lahko pa ugotovimo, koliko približno nas bo storitev stala. Vpisati moramo le podatke o svojem poslovanju – okviren promet oziroma pričakovane zneske terjatev in povprečne plačilne roke. Tako že dobimo okvirno opredelitev stroškov, ki jih zahteva faktoring. Te storitve so pri družbi Achilles precej ugodne, nenazadnje pa se faktoring financira neposredno s sredstvi, ki jih pridobimo iz prodaje, tako da storitve ne bo treba posebej plačevati.