Cena poročnega videa se lahko precej razlikuje

Počasi že slišita zvonjenje poročnih zvonov, a vendar je treba še toliko postoriti, da bo poroka popolna? Ena od mnogih stvari, na katere ne smeta pozabiti, če želita, da bo vajin dan resnično potekal tako, kot sta si zamislila, je tudi najem snemalca. S samim poročnim snemanjem pa je povezanih kar nekaj odločitev … od katerih je navsezadnje odvisna tudi cena poročnega videa.

Katere dele poročnega dneva želite ovekovečiti?

Želje parov glede obsega oziroma trajanja poročnega snemanja so zelo različne. Nekaterim zadostuje že snemanje poročnega obreda, civilnega in/ali cerkvenega, spet drugi želijo, da je snemalec prisoten ves dan, torej tudi med slavjem in drugimi dogodki. Celodnevno snemanje ima zagotovo svoje prednosti, saj je tako mogoče ujeti tudi tiste spontane trenutke, ki bodo naredili vajin poročni posnetek resnično unikaten, poroka pa bo pustila lep spomin. Ponudniki poročnega snemanja omogočajo izbiro med nekaj vnaprej pripravljenimi paketi, v večini primerov pa je možen tudi individualni dogovor, na podlagi katerega se določi končna cena poročnega videa.

Število snemalcev in posebne želje

Višjo ceno lahko pričakujeta tudi v primeru, da želite prisotnost večjega števila snemalcev. Tako obstaja manjša verjetnost, da bi najbolj zanimivi trenutki dneva ostali spregledani. Zgolj en človek namreč težko pokriva tako pestro dogajanje, kot je značilno za poroke. Tudi med samim obredom je zaželena prisotnost najmanj dveh snemalcev, saj bo tako lažje zajeti tako formalni del obreda kot odzive svatov, na katere bosta težko pozorna med svečanimi zaobljubami. Dejavniki, ki vplivajo na končno ceno storitve, pa so še morebitne posebne želje. Tako je denimo možno, da se poroka posname tudi iz zraka, kar zagotovo prispeva svoj delček v mozaik in poskrbi za resnično nepozaben poročni video.

Izkoristita lahko tudi možnost kreiranja krajšega spota, sestavljenega iz najbolj zanimivih delov dneva. Profesionalen ponudnik storitve bo znal prisluhniti vajinim željam in jih uresničiti. Čudovit poročni video vama tako ne uide.