najem-tiskalnikov

Najem tiskalnikov kot celovita rešitev za podjetja

Najem tiskalnikov predstavlja stroškovno učinkovito rešitev za podjetja, ki v pisarnah potrebujejo kakovostno, hitro in ugodno tiskanje. V sklop fiksne mesečne najemnine spada uporaba printerja te druge storitve, ki so vključene v ceno.

Podjetje pa lahko najame tudi multifunkcijsko napravo, če poleg tiskanja potrebuje tudi funkcije, kot so fotokopiranje, skeniranje in pošiljanje faksa. Večina ponudnikov omogoča prilagojene rešitve, pri čemer podjetja lahko izbirajo med različnimi paketi, ki se med seboj razlikujejo po hitrosti tiskanja in zmogljivosti naprave.

Kaj vse zajema mesečna najemnina pri najemu tiskalnikov?

Vnaprej določena in fiksna mesečna najemnina zajema uporabo različnih vrst printerjev, ki omogočajo različno hitrost tiskanja. Tista podjetja, ki jim je hitrost tiskanja pomembna, lahko izberejo tiskalnik, ki natisne 45 strani na minuto. Če pa podjetju ni toliko pomembna hitrost, pa je mogoče izbrati osnovni paket, kjer printer natisne 20 strani na minuto.

Najem barvnih tiskalnikov podjetju nudi potrebno število barvnih in črno belih izpisov, pri čemer printerji zagotavljajo vrhunsko kvaliteto izpisa, tudi pri barvnem tiskanju in tiskanju slikovnih gradiv z bolj precizno grafiko. Mesečna najemnina vključuje tudi zalogovnik kartuš, kar pomeni, da podjetju ni potrebno dodatno kupovati potrošnega materiala. V ceno ni vključen le papir, saj si podjetja večinoma želijo sama izbrati, na kakšen papir bodo tiskala svoje dokumente.

Odziven in učinkovit servis pri najemu tiskalnikov

Če se printer pokvari ali iz nekega razloga preneha delovati, je podjetjem na voljo odziven in učinkovit servis, katerega storitve so vključene v ceno mesečne najemnine. Tako lahko podjetja ob morebitni okvari printerja kadarkoli pokličejo serviserje na terenu, ki se odzovejo že v istem delovnem dnevu in tako s hitrim popravilom omogočijo nemoteno poslovanje v pisarni podjetja.

Servisne storitve pa zajemajo tudi namestitev printerja z vsemi pripadajočimi priključki, namestitvijo programske opreme in operacijskega sistema, ki je povezan z računalniki v pisarni. V primeru, da popravilo zajema zamenjavo rezervnih delov, je nakup le-teh vključen v ceno mesečne najemnine. Če servis ne more tiskalnika popraviti v enem dnevu, tedaj pripeljejo nadomestni printer.

Najem tiskalnikov po meri podjetja

Veliko prednost, ki jo nudi najem tiskalnikov, predstavljajo paketi, med katerimi lahko podjetja izbirajo in prilagajajo svojim potrebam. Tiskanje s printerjem ali multifunkcijsko napravo je prilagojeno po meri podjetja, od česar je nato odvisna tudi cena paketa.

Da bi se podjetje lažje odločilo, kateri paket je za njihove potrebe tiskanja v pisarni najbolj ustrezen, pa se lahko s ponudnikom storitve dogovori za preizkus paketov in tako lahko na koncu izbere takšnega, ki je za podjetje najbolj primeren. Ponudniki za najem tiskalnikov pa običajno nudijo tudi pogodbo brez dolgoročne vezave, zato lahko podjetje prilagaja paket glede na trenutne potrebe po tiskanju.