Odkup terjatev s strani profesionalnih podjetij

Zelo priporočljivo je, da odkup terjatev prepustite profesionalnemu podjetju, ki ima na področju zavarovanja in odkupa terjatev dolgoletne izkušnje. Tako si boste namreč zagotovili profesionalno upravljanje terjatev in uspešno poplačilo dolgov.

Kako poteka odkup terjatev?

Odločite se lahko, da naše podjetje Achilles d.o.o. odkupi vaše terjatve. Po opravljeni storitvi vaši stranki izdate račun, ki nam ga po zapadlosti posredujete v pregled. Na podlagi vseh predloženih podatkov vam pripravimo odkupno dokumentacijo, ki jo podpišemo vsi udeleženi. V najkrajšem možnem času vam poplačamo odkupljen račun, ki je zmanjšan za dogovorjeno provizijo. To pomeni, da denar na vaš račun prejmete praktično takoj.

Zakaj je dobro za odkup terjatev pooblastiti usposobljeno podjetje?

Prednost odkupa zapadlih terjatev s strani za to usposobljenega podjetja, kot je Achilles d.o.o., so številne. Zaradi izdelane diplomacije in strategije, ki je rezultat dolgoletnih izkušenj na področju odkupa terjatev, vztrajnosti, potrpežljivosti, objektivnosti in časa, ki ga imamo na voljo, bolj uspešno in učinkovito poskrbimo za celoten postopek izterjave.

Ob tem tudi spremljamo boniteto vaših dolžnikov in poskrbimo za zmanjšano tveganje neplačil vaših kupcev, vam pa omogočijo neomejeno rast poslovanja.

Tveganje je za vas minimalno, saj glavnico prejmete poplačano takoj, poleg tega pa se vam tudi ni potrebno obremenjevati z nadaljnjim postopkom. Najboljši način, da se prepričate o kakovosti naših storitev, je , da nas preizkusite. Prepričani smo, da se boste k nam z veseljem vračali.