sedež podjetja

Poceni pisarna na prestižni lokaciji

Podjetniki se dobro zavedajo, da odličen izdelek ali storitev ni vse, kar vodi do poslovnega uspeha. V igri je še toliko drugih dejavnikov, da jih je težko obdržati pod kontrolo. Med drugim veliko vpliva tudi lokacija podjetja, ne le z vidika dostopnosti in bližine strankam ter partnerjem, temveč tudi zaradi ugleda, ki ga prinaša prava lokacija.

Pisarne v poslovnih središčih večjih mest so zelo drage in tako dostopne le večjim podjetjem in tistim, ki želijo veliko vložiti v ta aspekt svojega poslovanja. Bolj šparovni podjetniki morajo preveriti alternative, ki prinašajo odlično lokacijo za nižjo ceno – med temi najdemo tudi coworking ali najem manjše pisarne. Ljubljana nudi veliko možnosti za deljenje pisarne s sodelavci, nekaj ponudbe pa je tudi na zavidanja vrednih poslovnih lokacijah. Seveda za coworking Ljubljana ni edino ustrezno mesto, tudi po drugih krajih po Sloveniji je možno najti mizo v skupni pisarni.

Zakaj se odločiti za coworking ali za najem manjše pisarne v Ljubljani?

Izbira Ljubljane je skorajda samoumevna tudi za tiste, ki se odločajo za coworking. Nenazadnje gre za poslovno in gospodarsko središče države, kjer se združuje praktično vsako področje poslovanja. Prav tako je treba omeniti, da je prestolnica hkrati največje mesto v državi in s svojo populacijo seveda predstavlja perspektiven trg za izdelke ali storitve praktično vsakega podjetja.

Za coworking Ljubljana torej nudi bližino tako poslovnih partnerjev kot strank. To je vsekakor dobro, tudi če opravljate dejavnost, ki ne zahteva stalne interakcije s strankami in partnerji. Že ena sama zamujena priložnost lahko pomeni veliko poslovno škodo, zato je bolje biti pripravljen in dosegljiv.

Še ena povsem logična prednost coworkinga v Ljubljani je ponudba. Ta oblika se pri nas najbolj razvija prav v prestolnici, saj je tu največ povpraševanja, posledično tako deluje tudi največ coworking pisarn. To pomeni, da je možno najti ustrezno delovno mesto na različnih lokacijah v mestu in okolici, kar je pisano na kožo tistim, ki cenijo hiter in enostaven dostop do delovnega mesta. Nadalje je tu očitna še prednost, ki je pri coworkingu nikakor ne smemo spregledati – pester miks sodelavcev z različnih področij, ki omogočajo mreženje in sklepanje poslovnih vezi. Coworking pisarne združujejo zelo različne podjetnike, včasih takšne iz iste panoge, včasih pa takšne s povsem različnimi dejavnostmi. Zaradi pestre ponudbe pisarn v Ljubljani ni težko dobiti odlične skupine sodelavcev, ki bo spodbujala delo in na druge načine pripomogla k uspešnemu delu v takšni pisarni.

Odlična lokacija coworking pisarne v Ljubljani skupaj z drugimi prednostmi te oblike dela je vsekakor razlog, da o tej možnosti premislijo samostojni podjetniki in drugi delavci, ki ne potrebujejo posebnega poslovnega prostora.