kartonasta embalaža

Potrebujete kartonsko embalažo po meri?

Kartonska embalaža po meri vam omogoča, da dobite škatle iz valovite lepenke oziroma kartona, ki so popolnoma prilagojene vašim zahtevam. Vse, kar morate storiti, je, da določite dimenzije, ki jih potrebujete, mi pa bomo za vas pripravili škatle po vaši meri. Poleg samih dimenzij oziroma velikosti ter oblike lahko izbirate tudi vrsto kartona, iz katerega bo izdelana kartonska embalaža za pakiranje vaših izdelkov. Tako torej poskrbite za najbolj optimalno rešitev.

Naravi prijazno pakiranje

V sodobnem času postaja vedno bolj pomembno, kako pakiramo izdelke in za kakšne materiale se pri tem odločamo. Ekološko ozaveščeni potrošniki cenijo kartonsko embalažo. Predvsem zato, ker jo je možno reciklirati. Prijaznost embalaže do narave postaja tudi vedno bolj pomemben kriterij pri nakupu izdelkov, kar je še en razlog več, da se odločite prav za karton.

Izsekovanje ali potisk

Glede na vaše potrebe je kartonska embalaža, za katero se odločite, lahko tudi izsekana ali potiskana s poljubnim motivom ali napisom. Na tak način nastane lična kartonska embalaža poljubnih oblik, velikosti in materiala, ki jo lahko dopolnite s svojim logotipom ali reklamnim sloganom oziroma z izsekovanjem popolnoma prilagodite svojim potrebam.

Kartonske škatle po vaši meri

Danes je kakovostna kartonska embalaža po meri na voljo skorajda v kakršnih koli dimenzijah si zamislite. Poleg standardnih mer škatel, za katere se stranke največkrat odločajo, se lahko odločite tudi za popolnoma presonalizirane kartonske škatle. Točno takšne, kot jih potrebujete. Kartonska embalaža po meri je najboljša rešitev za vse, ki želijo izbrati resnično optimalno pakirno embalažo, s katero bodo zadovoljni tako sami kot tudi njihove stranke.