sveze-sadje-na-delovnem-mestu

Sveže sadje na delovnem mestu z dostavo

Sveže, okusno in lokalno sadje na delovnem mestu bo vse zaposlene napolnilo z energijo, kar bo posledično vplivalo tudi na produktivnost in boljšo koncentracijo pri opravljanju delovnih nalog ob dolgih delovnikih. Podjetje lahko poskrbi za zdravje zaposlenih z naročilom košaric in paketov sočnih sadežev na naslov podjetja.

Dostava sadja vključuje enostavno naročilo preko spletne strani, pri čemer je mogoče izbrati tako količino kot vrsto sadežev. Na voljo pa so tudi paketi z že pripravljenimi količinami in vrstami sadežev. Izbira je velika, pri čemer lahko zaposleni za malico ali jutranjo poživitev naročijo tudi sveže smoothije.

Zdrava pisarna z dostopnimi sadeži za vse zaposlene

Jagode, jabolka, grozdje, hruške in različni sezonski sadeži poskrbijo za zdrav obrok med delovnim časom. Ko prispe košarica v podjetje, lahko vsi zaposleni v pisarni posežejo po okusnih sadežih in si privoščijo zdravo malico.

Dostavljalec paketov pa poskrbi, da so sadeži sveži in čim bolj biološki, kar pomeni, da je poudarek na lokalno pridelanih in sezonskih sadežih. Sadje na delovnem mestu pa je lahko tudi iz tropskih krajev, kot je na primer mango, ananas in banane.

Zdravi zaposleni namesto kave pijejo sadne smoothije

Kava in energijske pijače sicer poskrbijo za jutranjo poživitev, vendar pa so sadni smoothiji mnogo boljša izbira, saj so zdravi in vsebujejo veliko vitaminov, mineralov in vlaknin, še posebej, če imajo dodane tudi druge sestavine, kot je na primer ingver ali zelena.

V podjetju ponudnika storitve poskrbijo za to, da je sadje na delovnem mestu oziroma smoothiji iz sadnih sadežev vedno sveži, saj jih pripravljajo tik preden jih dostavijo v pisarno. Smoothije pa pakirajo v 250 ml velike steklene stekleničke, kar je več kot dovolj za jutranji obrok ali osvežitev po malici.

Oreščki kot zdrava polnovredna hranila

Brazilski in indijski oreščki, lešniki, mandlji in orehi predstavljajo odličen prigrizek v pisarni. Poleg tega pa so mnogo bolj zdravi in hranljivi kot različni piškoti, čokoladice in živilski izdelki iz testa, saj vsebujejo dobre oziroma nenasičene maščobe, ki jih telo potrebuje.

Tako ponudnik dostavlja v pisarno tudi oreščke. Oreščki in suho sadje na delovnem mestu so na voljo v pakiranjih po 200 gramov, pri čemer jih je mogoče tudi med seboj kombinirati in sestaviti okusen in polnovreden izbor različnih vrst oreščkov in suhih sadežev.