najem tiskalnika - da se izognete investiciji

Namesto nakupa najem tiskalnikov

Ko se pojavijo potrebe po novem tiskalniku, večina avtomatično pomisli na nakup, kot da je to edina možnost. Vendar ni. Lahko se odločimo tudi za najem tiskalnikov. Zakaj bi bila lahko ta odločitev za marsikoga boljša?

Izognete se začetni investiciji

V primeru nakupa je neizbežno to, da boste morali za nekoliko bolj zmogljiv in izpopolnjen tiskalnik odšteti tudi večjo vsoto denarja. To pomeni neko investicijo, ki jo boste morali pokriti v enem znesku ob nakupu. Morda za nekoga to ne predstavlja problema. Spet za nekoga drugega pa je to lahko precej velik stres.

Vendar se z najemom tiskalnikov lahko temu izognemo. Pri najemu je tako, da plačujemo fiksni znesek za to, da imamo v izposoji želeno napravo. Gre za nižje zneske, poleg tega pa je v samo storitev všteta tudi določena količina črnila in papirja.

Ste že kdaj razmišljali o tem, kako dobro bi bilo, če ne bi bili finančno omejeni pri izbiri tiskalnika? Dostikrat se sploh v podjetjih pojavijo potrebe po naprednejšemu tiskalniku, vendar pa razpoložljiva sredstva ne zadoščajo za to, da bi si ga dejansko lahko privoščili. Tako lahko kupite tiskalnik, ki sploh ne zadošča vašim potrebam in to je res škoda.

Če pa se odločite za najem tiskalnikov, niste tako finančno omejeni, saj boste v vsakem primeru plačevali le nek simbolični znesek kot najemnino na mesec

Servis ne bo več vaš problem

Verjetno ste že imeli kakšno tako izkušnjo, ko se vam je tiskalnik pokvaril ob najbolj neprimernem času. Potem ste morali razmišljati še o tem, kam ga boste nesli na popravilo, kolikšni bodo stroški, komu je vredno zaupati.

Če se odločite za najem tiskalnikov, vam to ne bo več povzročalo sivih las. Ponudnik najema vam bo namreč z veseljem priskočil na pomoč, kadarkoli jo boste potrebovali. Pregledal bo vaš tiskalnik in saniral napake. Če bodo na voljo, vam bo brezplačno ponudil tudi nadgraditve in posodobitve naprave, s katerimi bo tiskanje še bolj tekoče potekalo.