Zakaj se odločiti za poslovni naslov v Ljubljani?

Poslovni naslov je podatek, ki sodi k sedežu podjetja in bolj točno pove, kje se glavnina vaših poslov odvija. Pod ta podatek štejemo ulico in hišno številko. Seveda je možno, da podjetje deluje na več mestih hkrati, takrat se mora kot poslovni naslov navesti tistega, kjer je poslov največ ali pa tistega, kjer se nahaja poslovodstvo.

Ljubljana

V Ljubljani je možen najem poslovnega naslova. Podjetja, ki to ponujajo, imajo navadno v ponudbi še razne storitve. Ena od njih je recimo najem delovnega mesta ali coworking. Med drugimi pa nudijo prepošiljanje ali skeniranje pošte, ki ste jo prejeli na ta naslov, ponujajo tudi manjša administrativna dela s strani njihovih zaposlenih, sejne sobe za sprejem strank in tako naprej.

Zakaj je to boljša možnost od domačega naslova? Ker ni potrebno pridobivati kakšnih uporabnih dovoljenj, soglasij, podpisov lastnikov in podobne birokracije, zgolj pokličete, se dogovorite za sestanek in nekateri obljubljajo, da uredijo poslovni naslov vašega podjetja v roku enega dne.

Najeti poslovni naslov Ljubljana je seveda super možnost za manjše podjetnike ali za začetnike v razvoju. Ljubljana, kot center države, je najbolj idealno okolje za sklepanje poslov. Tudi izredno število podjetij v enem kraju je bolj privlačno za stranke in nove poslovne partnerje.

Najem poslovnega naslova v Ljubljani

Virtualno pisarno (ki je sopomenka za najem poslovnega naslova) ponujajo različni ponudniki, ki se med seboj razlikujejo v vsebini ponudbe in seveda v ceni. Za sam poslovni naslov boste na ta način odšteli okoli 50 € (brez DDV-ja) na mesec, poleg tega ponekod že za dodatnih 15 € dobite še virtualno pisarno. Seveda mnogi ponudniki ponujajo še bogatejše pakete storitev, ki že vključujejo tudi prepošiljanje oziroma skeniranje pošte, sprejemanje klicev in podobno. Večinoma se lahko dogovorite tudi za druge storitve, saj so ponudniki načeloma dovolj prilagodljivi in se zavedajo, da ima vsak podjetnik svoje želje in potrebe.